Persoonlijk Leiderschapsreis

Twee jaarlijks organiseert Klaas Koster samen met andere leiderschapscoaches bijzondere leiderschapsreizen naar o.a. Slovenië, Ijsland & Afrika. De aankomende persoonlijke leiderschapsreis heet ‘Soča Expeditie’

Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond

Data Expeditie Soča, Sloveense Alpen 2016
Leiderschapsreis Slovenië
In het voorjaar en in het najaar organiseert Klaas Koster samen met andere leiderschapscoaches een fantastisch leiderschapsreis naar Soča.

  • Donderdag 2 t/m maandag 6 juni 2016
  • Donderdag 6 t/m maandag 10 oktober 2016

Unieke ervaring
Een onderzoek- & ontwikkelreis voor jou als deelnemer, wanneer je op zoek gaat naar je eigen kracht en zo je persoonlijk leiderschap ontwikkelt. Schrijf je snel in voor deze persoonlijke leiderschapsreis. Het karakter van de reis maakt dat wij ons deelnemersveld beperken tot een maximum van 12 deelnemers.

Persoonlijk leiderschap: wat is jouw droom?
Persoonlijk leiderschap gaat over richting geven aan je leven, over je droom kennen en volgen en je talenten (her)ontdekken. Op elk moment. Je geeft invulling aan wat voor jou persoonlijk en zakelijk het meest van belang is. Je neemt afscheid van wat je beperkt. Wat vind jij nu écht belangrijk in het leven? Bepaal je koers en aanvaard de consequenties van je keuzes. En vier vooral je succes, nu en in de toekomst.

Doel
Inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet: tijdens deze leiderschapsreis kom je in je kracht te staan en vind je de juiste balans vanuit (zelf)vertrouwen, onder begeleiding van een ervaren coach. Na deze reis ben je beter in staat bewuste keuzes te maken in het verlengde van je persoonlijke doelen. Jouw persoonlijk leiderschap als de sleutel voor je succes, resultaat en plezier, zowel zakelijk als privé.

Investering
Voor deze 5 daagse reis investeer je € 2.950,- excl. 21% BTW
Hiervoor krijg je een volledig verzorgd programma; persoonlijke intake, kennismakingsavond en terugkombijeenkomst, retourvlucht vanaf Brussel, 4 overnachtingen op basis van volpension, vervoer ter plaatse, reisbegeleiding en begeleiding van professionele ervaren coaches. De kosten zijn volledig zakelijk aftrekbaar.

Aanmelden
Aanmelden kan telefonisch of via de website van WYT_Keep Exploring
www.wyt.nl/leiderschapsreizen
Telefoonnummer 06-24858556

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *