Trainer / Coach

Trainer / Coach Klaas Koster.

“Je kan een probleem niet oplossen met hetzelfde soort denken dat het probleem veroorzaakt heeft.” (A. Einstein)

Met zijn sterk praktijkgerichte instelling helpt Klaas met het daadwerkelijk realiseren van beoogde doelen bij interventies. Enthousiasme en positivisme zorgen er daarbij voor, dat mensen zich gaan richten op zaken die wel haalbaar zijn en waar ze wel invloed op hebben.
logische-niveaus-klaas-kosterVanuit zijn sportachtergrond werkt hij graag met teams om gezamenlijk de gedragsverandering te bewerkstelligen die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Met betrekking tot verandering en communicatie gaat Klaas uit van de hiërarchie van zes logisch niveaus, ieder hoger niveau organiseert wat er op het lagere niveau gebeurt.

Stijl van trainen / coachen
De stijl van Klaas Koster is onderscheidend door de dynamiek en de actieve elementen die in de verschillende trainingen aan bod komen. Deze sportieve elementen aangevuld met een gezonde dosis humor zorgen voor een dynamisch en unieke trainingservaring die deelnemers niet gauw zullen vergeten. Specifieke kenmerken voor zijn stijl van werken zijn: enthousiast, verbindend, doortastend, prestatie- en vooral ook mensgerichtheid.